ELLENS SEPARATUTSTILLING I GALLERI 7: 17 .nov. - 15. des.2021. Utstillingen «Touch me» Galleri 7, Fjordgata 25, Trondheim

Velkommen til Ellens separatutstilling "Touch me" på Galleri 7 i Trondheim

Det er en glede for meg å vise mine nyeste malerier på det nystartede galleriet Galleri 7 i Fjordgata 25. Vernissagen er onsdag 17. november kl 18, og utstillingen varer fra 17. oktober - 15. desember og er åpen onsdag - fredag kl 11 - 18, lørdag kl 11 - 16, søndag kl 12 - 16. 

Galleri 7 har endelig åpnet dørene etter mange års drøm om å formidle kunst til folket. Galleri 7 er et samarbeidende kunstner- og designstudio, laget for å gjøre kunsten og den kunstneriske prosessen til en del av magien i hverdagen for samfunnet vårt. Virksomheten er tredelt: et galleri, et kunstverksted og en te salong.

Winther Design kuraterer galleriet, hvor unge og fremadstormende kunstnere og designere stiller ut sine unike kreasjoner. Fellesskapets kunstverksted,  er drevet av Gingerswirl Studios, hvor hverdagens folk og lidenskapelige skapere kan eksperimentere med nye ideer og medium gjennom workshops, kunstarrangementer og åpen workshop. Møtet med disse ideene stivner i "The tearoom", en liten kafé med et utvalg av nydelig te og kaffesorter i tillegg til deilige bakverk og kaker. Deres mål er å få slutt på nakne vegger, og gi inspirasjon til visuelle opplevelser, og få folket til å åpne dørene til kunst og design i heimen! 

Kunst er er en stor og avgjørende investering, og da kan det være betryggende å teste om bildet eller designet man har valgt passer inn hjemme før man tar den endelige beslutningen. Galleri 7 tilbyr gratis kunstrådgivning både til private eller til bedrift og kan tilby hjemlån på enkelte av deres kunst-og designverk. Det er mulig å booke en betalt befaring av deres kunst- og interiørkonsulent for en dag eller lengre oppdrag.

VELKOMMEN!

Jeg viser her noen av maleriene som du kan se på Galleri 7, flere kommer på plass her etterhvert. 

"The secret of the Ocean" - str. 100 x 80 cm - akryl på lerret

"Steilt og vilt" - str. 120 x 100 cm - akryl på lerret

"I samme båt" - str. 100 x 70 cm - akryl og collage på lerret

"Ett skritt frem ....." - str. 100 x 70 cm - akryl og collage på lerret

"Lonely woman/lytt til sommerfuglens vingeslag" - str. 100 x 70 cm - akryl på lerret

"There´s a light in the Tunnel" - str. 90 x 120 cm - akryl på lerret

"The show must go on/El show debe continuar" - str. 120 x 90 cm - akryl og collage på lerret

"A walk in the Park" - str. 120 x 90 cm - akryl og collage på lerret