VELKOMMEN PÅ MALEKURS PÅ RØMSKOG SPA & RESORT

Jeg gleder meg til å holde malekurs på Rømskog Spa & Resort 30. mai - 5. juni 2021. Tre ledige plasser

Jeg skulle hatt et malekurs i Spania høsten 2020, men så fikk vi  koronapandemien. Så da bestemte jeg meg for å holde kurs hjemme i Norge. Jeg fikk anbefalt Rømskog Spa&Resort som et bra kurs- og konferansehotell. Ta en titt på deres hjemmeside:  www.romskogspa.no

Og kurset på Rømskog i september 2020 svarte virkelig til mine forventninger, så jeg er klar for å holde et nytt kurs i 2021 på dette supre hotellet "langt inni skauen" ved den vakre innsjøen Vortungen.

Kurset er på seks dager i perioden søndag 30. mai - lørdag 5. juni 2021. Det blir et 30 timers kurs. Og prisen er som følger; kr 4.000,- (for selve malekurset) som betales til meg.

For helpensjon på Rømskog Spa&Resort: 6 døgn m. enkeltrom kr 10.500,-, 6 døgn m. dobbeltrom kr 8.700,-. Helpensjon inkluderer: • Rom • Konferanserom for undervisning • 3 retters middag • Frokost • Lunsj • Frukt, kaffe/te i møterom • Fri bruk av spa-avdelingen • Fri bruk av trimrom • Fri bruk av internett • Standard AV utstyr/projektor i konferanserom. Drikke belastes hver enkelt etter forbruk. Evt matallergier må meldes fra om før ankomst. Hotelloppholdet betales av hver enkelt deltaker på slutten av oppholdet.

Rømskog Spa&Resort et vakkert innenlands spa- og konferansehotell med 20 rom. Hotellet ligger utenfor allfarvei, omkranset av skog, sjø og villmark, beliggende 1,5 times reise sørøst for Oslo, mellom Bjørkelangen og Mysen i indre Østfold (Viken), ganske nær svenskegrensen. Foruten å arbeide med malekurset, er det mulighet for andre hyggelige aktiviteter som opphold i spaavdelingen med flere basseng av ulike typer. Du kan gå turer i området, dra på padletur, besøke steinaldermonumenter og t.o.m. prøve fiskelykken i vannet rett ved hotellet. Jeg har pr. i dag ni påmeldte for kurset, og kan gjerne ha med tre personer til.

Angående innholdet i malekurset satser jeg på felles og individuell undervisning. Jeg vil gå gjennom teori og gi praktiske oppgaver med fokus på kontrast, balanse, bevegelse og helhet. Og når vi setter sammen disse ingrediensene til et bilde, lager vi en komposisjon. Og jeg vil prøve å gi deg noen retningslinjer og "redskap" på hvordan du kan få til ulike komposisjoner og ulike uttrykk. Og mht teknikk; enten du bruker akryl, olje eller akvarellmaling, handler det om å få til en komposisjon som kan bli til et bra maleri. Kursdeltakerne vil ha ulike behov for undervisning, og jeg vil prøve å gi dere det ut fra deres ulike ståsteder. Men det primære målet med kurset er selvfølgelig at du skal ta i bruk dine skapende evner og male fritt, trives og glede deg sammen med likesinnede. Så vil jeg prøve å hjelpe deg litt på vei, slik at gleden over å skape kan bli enda større.  Angående utstyr for maling kommer jeg til å sende et spesifisert brev om det nærmere kurstid. Men jeg kan nevne nå at du trenger å ta med deg skisseblokk og blyant + noen fargeblyanter, noen malingstuber, pensler, lerret og staffeli. 

Velkommen på kurs på Rømskog!

Interessert? Ta kontakt på mobil: 97092447 eller epost: ellen.eikenes@me.com

Stor aktivitet med 11 kursdeltakere på malesalen

Blå, røde og oransje farger i flere nyanser, abstrakte og figurative malerier!

Bassenget og innsjøen - vakkert!

Linjer og balansen i bildet jobbes med.

Her er det gode kontraster i lyse og mørke former

Rømskog Spa&Resort

Vakkert - malt i fargene paynes grey, brent umbra og sienna