VELKOMMEN PÅ MALEKURS PÅ GRAND HOTEL ÅSGÅRDSTRAND - OG HER HAR KRONPRINSPARET TATT TUREN TIL "MUNCHS BRO"

Jeg gleder meg til å holde malekurs på Grand Hotel i Åsgårdstrand 30. mai - 5. juni 2021. Tre ledige plasser

Jeg skulle hatt et malekurs i Spania høsten 2020, men så fikk vi  koronapandemien. Så da bestemte jeg meg for å holde kurs hjemme i Norge. Jeg holdt kurs på Rømskog Spa&Resort i september i fjor. Nå er vi klare til å sette i gang igjen, og har valgt Grand Hotel Åsgårdstrand som kurssted, se hotellets hjemmeside: www.unikegrandhotel.no

Kurset er på seks dager i perioden søndag 30. mai - lørdag 5. juni 2021. Det blir et 30 timers kurs. Og prisen er som følger; kr 4.000,- (for selve malekurset) som betales til meg.

For helpensjon på Grand Hotel Åsgårdstrand: seks døgn i enkeltrom kr 10.170,-, seks døgn i dobbeltrom pr. person kr 7.935,-. Helpensjon inkluderer: • Rom • Konferanserom for undervisning • 3 retters middag • Frokost • Lunsj •

Drikke belastes hver enkelt etter forbruk. Evt matallergier må meldes fra om før ankomst. Hotelloppholdet betales av hver enkelt deltaker på slutten av oppholdet.

Grand Hotel Åsgårdstrand er et deilig hotell med panoramautstikt over Oslofjorden og nabo til "broen" hvor Edvard Munch malte "Pikene på broen". Her er også et herlig småbymiljø hvor vi kan finne mange fine motiver.

Jeg har pr. i dag åtte påmeldte for kurset, og kan gjerne ha med tre personer til.

Angående innholdet i malekurset satser jeg på felles og individuell undervisning. Jeg vil gå gjennom teori og gi praktiske oppgaver med fokus på kontrast, balanse, bevegelse og helhet. Og når vi setter sammen disse ingrediensene til et bilde, lager vi en komposisjon. Og jeg vil prøve å gi deg noen retningslinjer og "redskap" på hvordan du kan få til ulike komposisjoner og ulike uttrykk. Og mht teknikk; enten du bruker akryl, olje eller akvarellmaling, handler det om å få til en komposisjon som kan bli til et bra maleri. Kursdeltakerne vil ha ulike behov for undervisning, og jeg vil prøve å gi dere det ut fra deres ulike ståsteder. Men det primære målet med kurset er selvfølgelig at du skal ta i bruk dine skapende evner og male fritt, trives og glede deg sammen med likesinnede. Så vil jeg prøve å hjelpe deg litt på vei, slik at gleden over å skape kan bli enda større.  Angående utstyr for maling kommer jeg til å sende et spesifisert brev om det nærmere kurstid. Men jeg kan nevne nå at du trenger å ta med deg skisseblokk og blyant + noen fargeblyanter, noen malingstuber, pensler, lerret og staffeli. 

Velkommen på kurs i Åsgårdstrand!

Interessert? Ta kontakt på mobil: 97092447 eller epost: ellen.eikenes@me.com

Stor aktivitet på malesalen

Blå, røde og oransje farger i flere nyanser, abstrakte og figurative malerier!

Linjer og balansen i bildet jobbes med.

Her er det gode kontraster i lyse og mørke former

Vakkert - malt i fargene paynes grey, brent umbra og sienna