ELLEN EIKENES BILLEDKUNST - FINE ART

Jeg inspireres av livet; av naturen, av møter med mennesker, av musikken og andre kunstneriske opplevelser. Å male er min store pasjon. Det starter med en idé og en skisse før selve skapelsesprosessen på lerretet starter. Spesielt i starten arbeider jeg sterkt intuitivt med former, farger og linjer. Formene veksles mellom organiske og stramme. Arbeidet videre foregår med bevisste og intuitive valg. Målet er å utvikle maleriet slik at farge og form klinger sammen og linjer skaper en helhet i komposisjonen. Målet er også å skape en stemning ut fra mitt tema eller min idé.

Gjennom mine kunstverk ønsker jeg å gå i dialog med publikum. Jeg ønsker at betrakteren skal danne seg sine egne refleksjoner og opplevelser i dialogen med min kunst. Jeg arbeider med å skape flere lag i mine arbeider, ikke kun det man umiddelbart ser.

Jeg arbeider med malerier i akryl og olje, grafikk; fortrinnsvis silketrykk (serigrafi), samt tegning. Gicléetrykkene som jeg selger er skapt ut fra originale malerier.

Ellen Eikenes 2020

PS; Ellens atelier på Atelier Norderås i Ås er desverre stengt inntil videre grunnet koronapandemien.

NETTHANDEL ELLENS KUNSTARBEIDER

Denne nettsiden formidler også kunstarbeider for salg. Trykk (gicléer og serigrafier) sendes over hele landet med Posten. Prisen inkluderer kunstavgiften til BKH (Bildende Kunstneres Hjelpe-fond). Frakt er også inkludert for innenlands-sendinger. Malerier blir kostnadsfritt fraktet til din adresse med leveranse maks 60 km fra Ås i Akershus. Ønsker du tilsendt et maleri lenger enn 60 km fra Ås, tilkommer pakke- og frakt-utgifter.

 mobil: +47 97092447

epost: ellen.eikenes@me.com

 

 

KONTAKT

Benytt skjemaet nedenfor for å kontakte meg. Jeg er glad for å besvare spørsmålene dine og hjelpe deg med eventuelle spørsmål du har.

Jeg har mitt atelier/studio i Ås i Akershus på Atelier Norderås. Du må gjerne komme på besøk til meg for å se og oppleve min kunst. Bare si fra når du vil ta deg en tur.

 

Ellens mobil: +47 97092447       Ellens epost: ellen.eikenes@me.com    

Ellens Facebook side: www.facebook.com/elleneikenes

Atelier Norderås: Kongeveien 36, 1433 Ås, Norge

 

Facebook Atelier Norderås: www.facebook.com/AtelierNorderas 

Navn*
E-postadresse*
Melding*
Navn*
E-postadresse*
Melding*